Hva er auto-påfyll?

Spar 10 % med autopåfyll hos Dyrekassen!

Velg autopåfyll for en enklere hverdag og spar samtidig 10 % på dine leveringer.

Hele idéen til Dyrekassen.no kom til oss fordi vi var grundig lei av å gå tom for dyremat. Det skjer jo alltid når det ikke passer. Når dyrebutikken er stengt eller når man nettopp har kommet hjem fra jobb. Spørsmålet vi måtte stille oss var: Det må vel finnes en bedre løsning? Det gjorde det ikke.

Derfor utviklet vi vår autopåfyllsløsning slik at du og alle andre med hund og katt slipper å gå tom for fôr igjen.

Hvorfor våre kunder elsker autopåfyll:

• Ingen bindingstid
  • Få påfyll akkurat når du trenger det - gå aldri tom for fôr igjen
  • Hopp over leveringer så ofte du vil
  • Legg til eller fjerne produkter så ofte du vil
  • Styr alt selv på Mine Sider
  • Som autopåfyllskunde får du hver 10. Sekk gratis

Ingen bindingstid

Vår autopåfyllsløsning har ingen bindingstid og du kan enkelt hoppe over en bestilling, endre leveringsfrekvens eller tilpasse din leveringsplan på Mine Sider.

Gjør alle endringer enkelt på Mine sider

På  Mine sider kan du i tillegg endre og legge til produkter i dyrekassen din. Siste frist for å legge inn endringer på autopåfyllsleveransen er søndag, fem dager før levering, innen klokken 23:59.

Legge til produkter du ikke ønsker Autopåfyll på

Fôr, snacks, kosttilskudd, hundeposer og andre produkter man går tom for over tid, er perfekte produkter for autopåfyll. Andre produkter som utstyr og bur egner seg ofte bedre til engangskjøp. På Mine sider kan du enkelt velge hvilke produkter du ønsker autopåfyll av og hvilke du bare ønsker å kjøpe som engangskjøp.

Lurer du på noe rundt autopåfyll?

Ta gjerne kontakt med oss på  post@dyrekassen.no så hjelper vi deg gjerne. Enten det dreier seg om spørsmål om autopåfyll, hjelp til å sette opp din første leveranse  eller du trenger råd rundt leveringsfrekvens eller hvilket fôr som passer best for ditt kjæledyr.