Jeg finner ikke merket eller produktet jeg bruker. Kan dere ta det inn?

Det var leit å høre at vi ikke har det produktet du ser etter. Vi er alltid åpen for gode forslag til produkter vi bør vurdere å ta inn og hører gjerne fra deg om du har noen forslag. Du når oss enklest på post@dyrekassen.no. Utfordre oss gjerne også på om vi har produkter som kan sammenlignes med det produktet du er på jakt etter, så skal vi gjøre vårt ytterste for å foreslå det beste fôret eller produktet til ditt kjæledyr. Vi ser frem til å høre fra deg!